|
Epres túrótorta
|
A tészta hozzávalóiból meggyúrom a tésztát, majd a töltelék elkészültéig hűtőbe teszem. A töltelék hozzávalóit összekeverem, k... |
0 komment
|
4 ember kedveli
|
simocsi
2018.03.04 17:37
|
|
|
|
|
|
Mákos-almás süti
|
Lereszeljük az almát, és a szódabikarbónát összekeverjük a liszttel. Ezt követően egy tálban minden összetevőt elkeverünk. A té... |
0 komment
|
1 ember kedveli
|
simocsi
2018.02.28 20:05
|
|
|
|
|
|
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
|
A vajat az olajjal együtt felforrósítjuk, és az apróra vágott hagymát és édesköményt puhára pároljuk benne.
Hozzáadjuk a riz... |
0 komment
|
3 ember kedveli
|
taszat
2018.02.14 19:11
|
|
|
|
|
|
Sajttal töltött gomba
|
A gombát folyó víz alatt megmossuk, majd szárazra töröljük.
A gombák szárát kiszedjük, arra nem lesz szükségünk. (Később lev... |
0 komment
|
4 ember kedveli
|
taszat
2018.01.27 15:48
|
|
|
|
|
|
Grillezett hal sajtos salátával
|
A halat besózzuk borsozzuk és félre tesszük, míg a salátát elkészítjük. A sajtot apróra feldaraboljuk, és egy edénybe tesszük, ... |
0 komment
|
2 ember kedveli
|
taszat
2018.01.21 22:28
|
|
|
|
|
|
Lazac steak
|
A halat sózzuk borsozzuk meg és tegyük félre minimum 15 percre.
A kedvenc salátakeverékünket egy nagyobb serpenyőben kevés o... |
0 komment
|
3 ember kedveli
|
taszat
2018.01.19 22:34
|
|
|
|
|
|
Tonhalas rakott makaróni
|
1. A hagymát és a fokhagymát meghámozzuk, a hagymát finomra vágjuk. A tonhalat kiemeljük az olajból, kisebb darabokra tördeljük... |
0 komment
|
1 ember kedveli
|
taszat
2017.12.31 16:24
|
|
|
|
|
|
Kagylótészta hurkával
|
1. A brokkolit rózsáira bontjuk, leöblítjük, majd kevés sóval és a babérlevéllel ízesített, forrásban lévő vízbe dobjuk (ha mél... |
0 komment
|
0 ember kedveli
|
taszat
2017.12.31 16:10
|
|
|
|
|
|
Hurkával töltött krumpli
|
Személyenként két nagyobb nem szétfővő krumplit héjában megfőzünk, még forrón megpucoljuk, és egy kicsit hűlni hagyjuk. Mindegy... |
0 komment
|
2 ember kedveli
|
taszat
2017.12.31 15:56
|
|
|
|
|
|
Parmezános tepsis krumpli
|
1. A sütőt melegítsd elő 200 C-ra.
2. A parázsburgonyákat alaposan mosd meg, és vágd őket félbe.
3. A sütőlemezen kend el az ... |
0 komment
|
6 ember kedveli
|
noble
2017.10.05 08:17
|
|
|
|
|
|
|